Germstar- bezkontaktni dozatori za dezifekciju ruku

Poštovani,

ovim putem želimo vas obavijestiti o mogućnostima korištenja GERMSTAR, bezkontaktnog dozatora za ruke, u vašim poslovnim prostorima, koji je svoju primjenu našao od bolnica, veterinarnica, domova za starije, državnim institucijama, ugostiteljstvu, cruiser kompanijama,fitness centrima, prehrambenoj I ostaloj industriji upravo zbog svoje praktičnosti I učinkovitosti refila koji pružaju kompletnu zaštitu protiv virusa I bakterija, a autonomni bezkontaktni dozator na baterije dokazuje praktičnost korištenja svugdje.. Već 50 godina Germstar je lider u higijeni ruku na svjetskom tržištu kojeg je moguće dobiti I kod nas.

UGOSTITELJSTVO

Bezkontaktni dozator za ruke GERMSTAR pokazao je svoju učinkovitost I svrsishodnost I u ugostiteljskoj branši. Osim što lijepo I “moćno” izgleda, postavljanjem našeg podnog dezinfikatora za ruke možete riješiti na siguran I praktičan način problem ulaska vaših gostiju u vaš restoran koji obavljaju dezinfekciju ruku bez doticaja sredstva za dezinfekciju.Isti možete postaviti I u kuhinjski prostor ili sanitarni čvor samo montažom na zid ili jednostavno ga možete upotrijebiti kao stolni stalak na šanku ili recepciji. Jedan refil traje za 1500 korištenja,odnosno doticaja ruku I cijeli sadržaj je koristiv do zadnje kapi sredstva.

UREDI

Bezkontaktni dozator za ruke GERMSTAR pokazao je svoju učinkovitost I svrsishodnost I u bankama, uredima ( bilježnici, odvjetnici I sl) Osim što lijepo I “moćno” izgleda, postavljanjem našeg podnog dezinfikatora za ruke možete riješiti na siguran I praktičan način problem ulaska vaših klijenata u prijemni prostor koji obavljaju dezinfekciju ruku bez doticaja sredstva za dezinfekciju.Isti možete upotrijebiti kao stolni stalak na pultu ili na stolu. Jedan refil traje za 1500 korištenja,odnosno doticaja ruku I cijeli sadržaj je koristiv do zadnje kapi sredstva.

Vjerujemo da iskazivanjem korištenja GERMSTAR bezkontaktnog dozatora za ruke rješavate na dugoročan način učinkovitu higijenu ruku u vašim poslovnim prostorijama.